ENTERPRIZZ PLAN

ENTERPRIZZ PLAN

65/maand*
  • Wi-Fi toegangspunt voor gasten
  • gescheiden Wi-Fi voor eigen gebruik
  • landingspagina met mogelijkheden voor aanbiedingen, vouchers, coupons
  • vermelding in het plaatselijke hotspot overzicht
  • eigen dashboard met uitgebreide klant- en gebruiksgegevens en onbeperkte beschikking over de verkregen e-mail adressen

*bedragen zijn excl. BTW en gebaseerd op jaarlijkse facturering; minimale looptijd abonnement is een jaar.

U-disk A02
Met het Wirezz Enterprizz Plan kunt u alle mogelijkheden van onze “Smart Hotspot” technologie benutten. Net als in het Bizz Plan worden e-mail adressen, profiel- en gebruiksgegevens van uw klanten verzameld en opgeslagen in onze databases. Daarnaast krijgt u via een eigen online dashboard onbeperkt inzicht in alle verzamelde klant- en gebruiksgegevens. U kunt zelf statistieken raadplegen, zoeken in de klantgegevens en e-mailadressen selecteren en downloaden voor uw mailings.
In plaats van de standaard landingspagina, heeft u de mogelijkheid de klant na aanmelding een eigen pagina te presenteren. Hiermee kunt u het gebruik extra aantrekkelijk maken door aanbiedingen te tonen of bijvoorbeeld vouchers te verstrekken.

Hoe werk het vanuit het perspectief van de klant?
De klant ziet met zijn/haar mobiele apparaat uw hotspot met het aanbod voor gratis Wi-Fi. Hij/zij meldt zich aan met een van zijn/haar social media profielen en gaat akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Vervolgens krijgt hij/zij de landingspagina te zien en kan verder gebruik maken het internet.