Componenten voor uw internet strategie

Breedband internet met vaste en draadloze toegang

Een breedband internetaansluiting en het Wirezz Smart Hotspot Platform vormen tezamen de basis infrastructuur. De internetaansluiting kunnen we met zeer gunstige voorwaarden (eventueel tezamen met telefonie en televisie) voor u laten verzorgen door één van onze partners. Indien beschikbaar op uw adres wordt dan standaard een 100 Mb/s download – 30 Mb/s upload verbinding geleverd. Indien deze snelheid op uw adres niet leverbaar is, wordt de dichtstbijgelegen lagere snelheid geleverd. Het Wi-Fi toegangspunt wordt geplaatst op een zo gunstig mogelijke locatie met betrekking tot de draadloze verbinding met de gebruikers. Afstanden, obstakels, muren en elektrische storingen kunnen de kwaliteit van de draadloze verbinding belangrijk verminderen. Dat is eenvoudig op te lossen met een of meer extra Wi-Fi toegangspunten.

Met deze basisinfrastructuur heeft u een belangrijke stap genomen: uw klanten zullen u waarderen voor de snelle Wi-Fi service en u bent klaar om de nieuwe mogelijkheden ten volle te benutten. Hieronder een overzicht van onze aanvullende producten en diensten.

Marketing Services

Inzameling van gebruiksgegevens

Met een abonnement op deze module worden de Wi-Fi login gegevens en het sociaal profiel van uw klanten voor u verzameld en bewaard. Tijd en plaats van verbinding worden eveneens bijgehouden en geven inzicht in de frequentie waarmee de klant uw zaak bezoekt en de duur van de bezoeken. Op deze wijze ontstaat een schat aan informatie, die effectief kan worden ingezet in de communicatie met uw klanten.

E-mail Service

Met deze service verzorgen wij de e-mailings naar uw klanten, een en ander op basis van door u aan te geven doelgroepen en klantprofielen.

Landingspagina

Nadat de klant zicht heeft aangemeld met zijn e-mailadres of social account (Facebook, Google+ LinkedIn, Twitter), opent zich de “Landingspagina”. Met een abonnement op deze module kunt u de landingspagina naar eigen inzicht en ontwerp laten inrichten en eventueel voorzien van speciale aanbiedingen of coupons.

Camera bewaking

IP-Cam Cloud Recording Service

Perfecte opnamen van alles wat er in uw bedrijf gebeurt. Veilig opgeslagen in de cloud, dus overal bereikbaar voor u en degenen die u daartoe toestemming verleent. Thuis of onderweg de beelden bekijken, van dat moment, van een week terug, een maand terug of nog langer geleden. Op de PC of met de mobiele app. Dat is het gemak van onze Cloud Recording Service.

IP camera

Full HD camera met nachtmodus en een kijkhoek van 100⁰ horizontaal, 59⁰ verticaal. Geschikt voor gebruik binnen als buiten. Kan zowel op de muur als op het plafond worden bevestigd. Stroomvoorziening via de netwerkaansluiting.