BIZZ PLAN

*bedragen zijn excl. BTW en gebaseerd op jaarlijkse facturering; minimale looptijd abonnement is een jaar.

U-disk A02

Met het Wirezz Bizz Plan biedt u uw klanten een service die zij zullen waarderen! Snelle toegang tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte en door dit ook binnenshuis te bieden zult u uw klanten langer vasthouden. De goede werking en het gebruik worden continu bewaakt via het internet door onze servers. Doordat gebruikers zich identificeren met hun sociaal profiel wordt misbruik tegengegaan en voldoet u aan de wettelijke voorschriften. Het Bizz Plan is te allen tijde eenvoudig om te zetten naar een Bizz Pro Plan of een Enterprizz Plan.

Hoe werk het vanuit het perspectief van de klant?
De klant ziet met zijn/haar mobiele apparaat uw hotspot met het aanbod voor gratis Wi-Fi. Hij/zij meldt zich aan met een van zijn/haar social media profielen en gaat akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Vervolgens krijgt hij/zij de landingspagina te zien en kan verder gebruik maken het internet.

Indien u kiest voor het Wirezz Bizz Plan dan is de landingspagina een neutrale welkompagina of een Google Map met daarop aangegeven de lokatie van uw hotspot.